Konsumentköplagen - Massor med konsumentköplagenA--0A-EG - EX - M2-0

Konsumentköplagen i Göteborg

Konsumentköplagen i Göteborg Tillsammans finns det 11 konsumentrådgivare i Göteborg som erbjuder stöd att tolka konsumentköplagen och där kan du säkert få all hjälp du behöver. Ibland kan det vara svårt att först vad som gäller rörande konsumentskydd och konsumentlagarna samt var i Göteborg du kan få den hjälp du behöver.

Om man känner någon expert på konsumentskydd är det bra och man ska vara tacksam. Man kan också jämföra olika företag innan man handlar hos dem ifall de alltid följer ARN's rekommendationer geom att surfa runt lite på nätet

Eftersom det finns många som erbjuder konsumentrådgivning i Göteborg kan det vara bra att ringa runt för att kanske snabbt få hjälp per telefon eller boka en tid först innan besöket. Då du tar kontakt med konsumentvägledare är det bra om du har all fakta så som avtal och kvitton tillgängliga men även att du är insatt i Konsumentköplagen. Bäst information kan du få om de olika lagarna som ska skydda konsumenter kan du få på Hallå Konsument.

H-EG - EX - M2-1

Inom kort kommer en del seriösa företag i Göteborg får möjlighet att visa upp sig här.


Mer fakta om Konsumentköplagen

Här finns mer intressant som kan vara bra att känna till gällande Konsumentköplagen och vilka rättigheter du har som konsument.

I-EG - EX - M2-2


I-EG - EX - M2-3


Meny - Konsumentköplagen
Till förstasidan på www.konsumentköplagen.seHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter